Sanal Sunucu for Dummies

Web hosting ve VPS sunucunun kendi içerisinde avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Paylaşımlı hostinglerde aynı sunucuda birden fazla kullanıcıya erişim sağlanırken; XCloud serverda her kullanıcı için ayrı sunucu açılabilir.

VPS’in kullanıcılara sunucu üzerinde verdiği yetki, VDS sunuculara göre daha kısıtlıdır. Ayrıca VPS server, kaynaklarını bütün Website siteleri ile ortak kullanır. VDS kaynakları ise her bir kullanıcıya belirli miktarda atanmaktadır ve diğer kullanıcılarla da paylaşılmaz. VPS mi, VDS Sunucu mu? Hangisini Tercih Etmeliyim?

Geleneksel hosting hizmetleri ve barındırma çözümlerinden daha geniş kaynaklar kullanabileceğiniz, yüksek trafik ve esnek yapılandırma imkanı sunan bir sanal sunucu ile neler yapabileceğiniz keşfedin.

Kullandığım Paket Yetersiz Kalırsa Ne Yapacağım ? VDS Sanal sunucu, kişisel bilgisayarınız ile yapabileceğiniz bir çAlright unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark bilgisayarınızda ekran kartı mevcut iken sanal sunucularda ekran kartı bulunmamaktadır.

VDS Sanal Sunucu Ne İşe Yarar ? VDS Sanal sunucu, kişisel bilgisayarınız ile yapabileceğiniz bir çAlright unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark bilgisayarınızda ekran kartı mevcut iken sanal sunucularda ekran kartı bulunmamaktadır.

VPS'e terminal bağlantısı yaptıktan sonra komut satırı yardımıyla kullanım yapılabilir.Tabi bunun için birazda olsa linux bilginizin olması gereklidir.

Bulut ve VDS sunucularda sağlanan kaynakların tamamı, dimension özel ve paylaşımsız olarak sunulmaktadır. Kurumsal Destek

Satın aldığınız cloud sunucu paketleri, alanında uzman destek ekibimiz tarafından ücretsiz bir şekilde kurulur. Kullanıma hazır olduğunda ise bütün bilgilerle birlikte tarafınıza iletilir.

Siz sadece işinize odaklanın! Yüksek performanslı vds sunucular ile yavaşlık sorunlarından kurtulun ve stabil olarak çalışgentlemanın keyfini çıkartın!

SSD Bulut Sunucu hizmetlerimizde satın aldığınız kaynağa göre %100 RAM ve işlemci rezervasyonu yapılmaktadır. Bu nedenle, sanal sunucu hizmetlerimizde neredeyse fiziksel sunucu ile aynı performansı elde edebilirsiniz.

%100 NVMe SSD teknolojisini kullanarak okuma/yazma hızını yükseltiyor, yedekli altyapımız sayesinde Helloç bir veri kaybı olmadan yüksek hız ve performansta verilerinizi saklıyoruz.

Klasik sanallaştırmanın çok ötesinde, sunucu donanım kaynaklarının sanal değil, dedike olarak ayrıştırıldığı yapı ile benzersiz performansı yakalayın. Linux ve Home windows Sanal Sunucu

Sanal sunuculara verilen disk alanına içine kurulan işletim sisteminin kapladığı alan dahildir. Linux işletim sistemleri 4GB disk kaplarken Home windows işletim sistemleri 18-25GB arası disk alanı kullanmaktadır.

World wide web tabanlı uygulamalar ve here mobil uygulamalarınızı sanal sunucunuzda barındırarak çalıştırabilirsiniz. Özellikle yüksek işlem gücü gerektiren ve anlık çAlright fazla kullanıcının eriştiği uygulamalar için dedike kaynaklar, kesintisiz erişim ve akıcı bir uygulama deneyimi sunacaktır. Yedek Sunucusu Kurabilirsiniz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *